2019年03月06日(水)

Salt and health? Salt and culture?

It’s said that our blood components  is very similar to seawater’s components.

So salt is very important to keep our body’s functions.

We have been eating grain and vegetables mainly .

If people eat marine products and meat, taking salt may not be significant matters

because they contain some salt. 

But it is “not” in Japan.

何億年も前、初めて海から陸に生命体が住みかを広げたとき、

海水と同じ成分を血液として体内に内包して陸に上がりました。

だから海水と血液の成分はとっても似ていると言われています。

海産物やお肉にはいくらかの塩分が含まれているので、良いのですが、

私たち日本人はお米や野菜を中心に食べてきました。

だから「塩」を摂取することがとても大事

 

As you know, manufacturing salt from seawater and importing salt

was prohibited by Japanese government since 1971 to 2002,

Nevertheless our food culture have grown up with salt.

During that period, we could not get salt which is rich on mineral.

Result, our health was …

しかしながら、塩田での塩作りや塩の輸入は政府によって1971年から2002年まで禁止されていました。

この間は「食塩」が主流となり、ミネラル分の多い塩は手に入らなかったのです。

その結果、日本人の健康は…

 

We would like you to know,

the most simple dish “Tsukemono”.

Simply, we mix vegetables and salt, but the taste is delicious.

最も簡単な料理。それが漬物。

ミネラルたっぷりでおいしいお塩で作る漬物を一緒に作りましょう。

 

Please come and try to cook “Tsukemono” at Wing.

We very happy to see you.

Wingでは漬物体験ができます。

ぜひ、よってみてくださいね。

 

 

 

 

 

 

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